Uitnodiging wine event

Executive MBA Real-Life Business Project gaat live en u bent van harte welkom!

De in september 2007 gestartte lichting van het MBA programma van Ambition Academy is druk doende hun opdrachten in het kader van het Real Life business Project uit te voeren. Een van de groepen heeft in dat kader gekozen voor het, in samenwerking met Stichting World Partners, op maatschappelijk verantwoorde wijze opzetten van een Business Development Center in Chisinau, de hoofdstad van Moldavië. Binnen dit project wordt een pilot opgezet om handelscontacten tussen Moldavië en Nederland binnen de wijnbranche te realiseren.

moldova4.png
moldova3.png

Op woensdag 2 april presenteren Moldavische wijnproducenten zich, na enige jaren van afwezigheid, opnieuw op de Nederlandse wijnmarkt. Dit gebeurt tijdens een uniek evenement bij Pathé Buitenhof in Den Haag.

Na een ontmoeting tussen Nederlandse wijnimporteurs en Moldavische wijnproducenten wordt van 17.00 uur tot circa 20.00 uur een evenement gehouden ter ondersteuning aan het opzetten van het Business Development Center in Moldavië.
Sprekers van gerenommeerde bedrijven zullen, onder het genot van een hapje en een drankje (waarbij uiteraard Moldavische wijn wordt geschonken), een voordracht geven over het zaken doen met Oost-Europa. U bent bij dit evenement van harte welkom.
Wilt u onder het genot van een Moldavische wijn, hapjes en muziek, kennis maken met het zaken doen met Oost-Europa? Reserveer 2 april dan nu alvast in uw agenda! 
Deelname aan dit event kost € 25,-, te voldoen aan de kassa van Pathé Buitenhof voor aanvang van het evenement.   Klik hier voor het volledige programma.

U kunt zich tot uiterlijk 25 maart as. aanmelden door een mail te sturen naar info@ambitionacademy.com.
Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,

Marc Canisius, Dirk de Jager, Martin Smit, Jan Luis, Peter Gros
Dit initiatief wordt van harte ondersteund door de volgende Nederlandse bedrijven: Van Lanschot Bankiers, Pereira, Van Vliet & Partners, Multisearch, Pathé, Delta N.V.,Kender Thijssen en natuurlijk Ambition Academy.
 
Voor meer informatie over deze bijzondere wijnproeverij kunt u terecht bij moldova@worldpartners.eu. Dit is ook het juiste adres voor andere vragen en/of opmerkingen.