Wijn event in Den Haag een groot succes!

In het kader van het Real Life Business Project van het MBA programma van Ambition Academy hebben op woensdag 2 april Moldavische wijnproducenten zich, na enige jaren van afwezigheid, opnieuw op de Nederlandse wijnmarkt gepresenteerd.

moldova9.png

De resultaten van dit evenement beginnen nu zichtbaar te worden. Moldavische grootheden, zoals Vartely, Purcari, DK-Intertrade en Acorex Wine hebben op dit moment intensief contact met enkele gerenommeerde Nederlandse wijnimporteurs om vervolgstappen af te spreken.Vanuit zowel de Nederlandse als ook de Moldavische zijde zijn complimenten ontvangen over het event, de organisatie en de wijnen.  
Begin juni reist het projectteam af naar Moldavië om verder te werken aan de opzet van het Business Development Center in Chisinau (de hoofdstad van Moldavië) waarvan het wijnproject onderdeel uitmaakt. Uiteraard zullen wij dan ook weer samenkomen met vertegenwoordigers van eerder vermelde wijnproducenten om de stand van zaken te evalueren.

moldova8.png
moldova5.png
moldova7.png
moldova6.png

Namens alle mensen en de zakelijke markt in Chisinau willen we iedereen bedanken die bijgedragen heeft of nog gaat bijdragen aan dit veelbelovende project.

Als u ons financieel wilt steunen, dan kunt u uw gift overmaken op bankrekeningnummer 40.95.47.352 van Stichting WORLD PARTNERS. Gaarne onder vermelding van “IN-Gift project Moldavië BDU2723”. U kunt ons, voor meer informatie of vragen, bereiken via moldova@worldpartners.eu.  

Met vriendelijke groet,
Het MGE project team: Marc Canisius, Peter Gros, Dirk de Jager, Jan Luis, Martin Smit
Dit initiatief is van harte ondersteund door de volgende Nederlandse bedrijven: Ambition Academy, Cine City, Delta N.V., Kender Thijssen, Van Lanschot Bankiers, Multisearch, Pathé, en Pereira, Van Vliet & Partners.